Hirdetés

Ice Lake processzorral frissít az Acer Swift 5



|

10 nm-es Intel Ice Lake processzor kerül a következő-generációs Swift 5 laptopba, bár további konkrétumok még nincsenek.

Hirdetés

Bár a Computexnek alapvetően már vége, levezetésként akadnak még érdekességek. Az egyik ilyen a frissített Acer Swift 5 laptop. 

Hirdetés

Az Acer Swift 5 a gyártó első Project Athena laptopja lesz, ami olyan modellekkel száll harcba, mint a hibrid Dell XPS 13, a HP Envy 13 Wood Series vagy a Lenovo Yoga S940. Sajnos a következő-generációs Acer Swift 5-ről részletek hivatalosan még nincsenek, de a Notebook Italia több dolgot is megtudott

A lapos és könnyű, 14 hüvelykes gép megtartja a magnézium-alumínium ötvözetű házat, az új modell azonban vékonyabb kávát használ a kijelző körül, valamint a zsanérok sem láthatóak kinyitott állapotban. 

Az új Swift 5-be 10 nm-es Intel Ice Lake processzor kerül, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy mit kínál majd az Acer. Az Ice Lake CPU lehet egy 9 wattos Core Y szériás modell, de egy 28 wattos Core U szériás változat is. 

A notebook full HD-s kijelzőt, USB-C és USB-A portokat, WiFi 6-ot, ujjlenyomat-olvasót, valamint elvileg akár 16 GB RAM-ot és GeForce MX250 grafikát is támogat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.