Hirdetés

Ideje frissítened a Windows 10-et



|

Az utolsó frissítés érkezik a Windows 10 eredeti, nagyjából két évvel ezelőtt megjelent 1507-es verziójához.

Hirdetés

Aki valamilyen furcsa okból még a Windows 10 legelső kiadását használja a gépén (nagyjából 2 évvel annak megjelenése után), annak lassan ideje frissítenie egy újabb buildre. 

Hirdetés

Az ebben a májusban esedékes patch kedd lesz az utolsó, amely során frissítést kap az eredeti, 1507-es verzió. Aki figyelmen kívül hagyja a jelzéseket, az persze tovább használhatja a gépét, de biztonsági frissítést ehhez a kiadáshoz már nem kap a jövőben. Természetesen a Windows 10 aktív támogatása továbbra is él. 

A Microsoft a Windows 10-zel szolgáltatássá alakította a Windowst, ennek keretében pedig több nagy frissítést is kiadott már, amelyek például kernelszintű módosításokat is végrehajtottak. Vagyis az eredeti buildre eleve fel sem lehet tenni bizonyos új drivereket. 

Miért használna valaki még ilyen régi Windows 10 buildet? Valószínűleg olyan gépen van még rajta a 1507-es verzió, amelyen a sávszélesség és az adatforgalom erősen korlátozott. Most az ilyen PC-ken is eljött az ideje a frissítésnek (ha másképp nem, akkor egy telepítőlemez vagy -pendrive létrehozásával). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.