Hirdetés

Idén már nem marad el a Google fejlesztői konferenciája



|

Tény és való, hogy virtuálisan fog zajlani a Google I/O, ahogy azt egyébként tavaly is tervezték, mielőtt lefújták volna.

Hirdetés

A Google évente megrendezésre kerülő fejlesztői konferenciája, az I/O a koronavírus-járvány miatt tavaly teljes mértékben elmaradt - még úgy is, hogy egyébként azt is megfontolták, hogy online tartják meg az eseményt.

Jelen állás szerint idén már nem kell nélkülöznünk a rendezvényt: a Google a napokban jelentette be, hogy 2021. május 18. és 20. között virtuális formában, belépődíj nélkül tér vissza az I/O.

Hirdetés

Épp a napokban véglegesedett az is, hogy a tavaly szintén teljesen lefújt E3 expó idén digitális keretek közt, szintén ingyenes rendezvényként tér vissza, míg szakmai techkonferenciák terén a Microsoft a Buildet, az Apple pedig a WWDC-t jelentette be mostanság. Az előbbit május 25. és 27. között, míg az utóbbit június 7. és 11. között fogják lebonyolítani, természetesen mindkettőt online.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.