Hirdetés

Idő előtt töltheted a Windows 10 alkotói frissítését



|

A Microsoft már az általános megjelenés előtt elérhetővé tette az alkotói frissítést.

Hirdetés

Még nem számítottunk a Windows 10 alkotói frissítésének (Creators Update) a megérkezésére, azonban a Microsoft már az általános megjelenés előtt elérhetővé tette azok számára, akik szeretnék elsőként telepíteni a csomagot. 

Hirdetés

Bár a Microsoft hivatalosan nem erősítette meg, hogy a Windows 10 15063-as buildje a végleges alkotói frissítés, több forrás szerint is ezt a buildet tartja az RTM verziónak a redmondi cég. 

A Neowin rábukkant az ISO fájlokra is a 15063-as buildhez, vagyis azután, hogy a Windows Insiderek megkapták, a Microsoft szervereiről is tölthető lett. 

Az alkotói frissítés általános megjelenésére a jövő hónapban kerül sor, egyes tippek szerint az április patch kedden, 11-én. 

Sajnos 18 órával a képfájlok kiadása után azok lekerültek a Microsoft szervereiről - tehát csak az tudta ilyen formában telepíteni, aki kellően gyors volt. Akik az elsők között szerettek volna frissíteni, azoknak egy ISO fájlt kellett letölteniük, majd bemountolniuk a Windows 10 Fájlkezelőjében. Ezután egy setup.exe fájlt kellett futtatni, és már ment is fel az alkotói frissítés. A tapasztaltabb felhasználók az ISO fájl segítségével akár tiszta telepítést is végezhettek. 

Az új Windows 10 Update Assistant azonban elméletben még működik, így az továbbra is használható a frissítésre (nem összekeverendő az évfordulós frissítésnél kiadott verzióval). 

A Microsoft a jövőben további javításokat ad ki a 15063-as buildhez, ezek azonban a Windows Update-en keresztül, összegző frissítésként futnak majd be, 15063.xxxx buildszám alatt. Az Xbox One frissítése is ezzel a számmal jön a jövő hónapban. A most megjelent, majd eltűnt verzió valószínűleg rövidesen RTM-ként kerül elő. 

Frissítés: a Microsoft mostanra a Windows 10 Update Assistant alkalmazást is visszavonta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.