Hirdetés

Igen hasznos funkcióval bővült a TikTok



|

A tartalomgyártók minden bizonnyal nagyon örülnek majd neki.

Hirdetés

Ha használod, ha nem, elvitathatatlan, hogy a TikTok hatalmas népszerűségnek örvend mostanában. A platform jelenleg már több mint 1 milliárd, zömében fiatal felhasználóval rendelkezik, így érthető hogy folyton a figyelem középpontjába kerül, noha általában nem a pozitív okokból.

Most azonban egy olyan hasznos funkcióval bővült a kínai ByteDance által üzemeltetett alkalmazás, amely minden bizonnyal nagy segítség lesz mind a tartalomgyártók, mind a rendszeresen posztolók számára. A minap közzétett legújabb alkalmazásprogramozási interfésznek (azaz API-nak) hála, mostantól külsős szolgáltatásokból is posztolhatunk a TikTok-ra.

Hirdetés

A funkció a Direct Post nevet kapta és már most olyan cégek csatlakoztak ehhez partnerként, mint például a Twitch és az Adobe. A közvetlen posztolás értelmében vázlatokat hozhatunk létre, feliratokat állíthatunk be és további közönségspecifikus beállításokat végezhetünk a támogatott alkalmazásokban.

Egyelőre még csak a videós anyagok kapcsán használhatjuk, de ha minden igaz, a jövőben a lehetőség a fényképekre is kiterjed majd.  Fontos még azt is kiemelni, hogy a Direct Post nem lesz azonnal mindenki számára elérhető. Ahhoz hogy hozzáférjünk, először át kell esnünk egy hitelesítési folyamaton, majd csak ezután nyílik lehetőségünk az API használata.

Minden bizonnyal sokak számára lesz ez könnyebbség, főleg az olyan tartalomgyártóknak, akik gyakorta dolgoznak az Adobe programcsomaggal, vagy éppen párhuzamosan a Twitchen is aktív alkotói munkát végeznek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.