Hirdetés

Így szerezhetsz akár 6 hónapnyi ingyen Apple Musicot, ha van otthon egy PlayStation 5-öd



|

A legutóbbi együttműködés során egy igen csábító ajánlattal állt elő a két nagyvállalat. Most megmutatjuk, hogyan férhetsz hozzá te is.

Hirdetés

Továbbra is szépen muzsikál a PlayStation 5, amit még több évvel a megjelenése után is visznek, mint a cukrot. Nem is tervez lassítani e tekintetben a Sony, a cég a karácsonyi időszakban az ellátási láncot érintő problémák megszűnése után még többet szeretnének eladni belőle. Persze a konzol továbbra is túlmutat a játékos mivoltán, és több szempontból is egy multimédiás eszközként tekinthetünk rá, amin akár a YouTube, a Netflix, a Spotify, vagy éppen az Apple Music is pöröghet két játék között.

Ezek közül is most az utóbbit szeretné kicsit fellendíteni az Apple a Sony-val közös együttműködésében, melynek keretein belül 6 hónapnyi ingyenes Apple Music hozzáférést osztogatnak a konzol tulajoknak. Egy igen csábító ajánlat ez, ami most a hazai felhasználók számára is elérhető, ráadásul pár egyszerű lépéssel pillanatok alatt aktiválható.

Hirdetés

Ehhez nem kell mást tennünk, mint a PS5 keresősávján keresztül elérni, majd telepíteni az Apple Musicot, ahol aztán az utasításokat követve az Apple ID azonosítónkkal bejelentkezve már mienk is a 6 hónapnyi ingyen Apple Music.

Amennyiben még nem rendelkezel Apple ID-val, akkor ezt persze az alkalmazáson belül egyszerűen létrehozhatod majd, viszont a belépést minden esetben a PS5-ön keresztül kell végrehajtanod, hiszen csak így tudod majd érvényesíteni az ajánlatot, ami az Apple Music új és jogosult visszatérő előfizetőire vonatkozik.

Ne aggódj, bőven lesz időd, ugyanis az ajánlat egészen 2024. november 15-ig elérhető, azonban érdemes lecsapnod rá, különösen akkor, ha még egyik zenestreaming-szolgáltatóhoz sem vagy befizetve.

Jó zenehallgatást!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.