Hirdetés

Így töltheted a Windows 10 áprilisi megafrissítését



|

Aki szeretné, az már most viheti a 2018. áprilisi frissítést - a csomag május 8-án jut el a felhasználók többségéhez.

Hirdetés

A Microsoft az ígéreteinek megfelelően már április 30-án kiadta a Windows 10 áprilisi nagy frissítését (ami Windows 10 April 2018 néven fut). Ennek az újdonságairól már előre beszámoltunk. Aki viszont az elsők között szeretné kipróbálni, annak manuálisan kell kezdeményeznie a telepítést. 

Hirdetés

Mindez azért van, mert bár a Microsoft kiadta az áprilisi frissítést, a globális roham május 8-án indul, akkortól jut majd el a felhasználók tömegeihez a csomag. Akkor nem csak a Windows Update kezdi el terjeszteni a frissítést, de a boltokban is megjelenik a Windows 10 legújabb verziója. 

Aki türelmetlen, és már most installálná, annak első lépésben érdemes benéznie a Gépházba, és manuálisan elindítani a frissítések keresését. Ha ennek hatására nem történik semmi, akkor a Microsoft frissítési segédjét ajánlott igénybe venni, és elindítani a frissítés telepítését. 

A Microsoft egyébként egy részletes cikket is közzétett, amiben az új funkciókat és a változásokat foglalja össze. A korábban már említett újdonságok mellett változás, hogy a Windows 10 S Mode már a Home és a Pro verziókban is elérhető; a szöveges mezőkbe digitális tollal is lehet írni (amelynek válaszideje 50 százalékkal is javulhat); az Edge felugró elemek és egyebek nélkül nyomtat weboldalakat; a betűtípusok pedig már a Microsoft Store-ban vannak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.