Hirdetés

Így ünnepli az AMD 50. születésnapját a Gigabyte



|

A nagy évfordulóra egy különleges kiadású X470 Aorus Gaming 7 WiFi-50 alaplappal készül a Gigabyte.

Hirdetés

A Gigabyte új információkat osztott meg arról a speciális kiadású, X470 lapkakészletre építő alaplapjáról, amellyel az AMD 50. évfordulójának tiszteletére készül. Az AMD május 1-jén ünnepli majd az 50. születésnapját. 

Hirdetés

A Gigabyte erre egy különleges kiadású alaplappal készül, aminek a csomagolásán rajta van az AMD neve és az 50-es szám is. 

Ez lesz az X470 Aorus Gaming 7 WiFi-50 alaplap, amely ugyanazt a specifikációt kapja, mint a sima modell. Természetesen itt azért van némi extra LED-es világítás, ha már születésnapról van szó. A limitált kiadású alaplap a szokásos Gigabyte színeket kínálja. 

Az AMD 50. évfordulójára készül emellett a Ryzen 7 2700X speciális, 50. évfordulós kiadása, lesz Nitro+ Radeon RX 590 különleges kártyája a Sapphire-nak, május 4-én pedig egy nagy VLAN Partyt is összehoz az AMD. Ezen az említett termékeket lehet megnyerni (többek között). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.