Hirdetés

Ilyen grafikát tesz a következő laptopokba az NVIDIA



|

A belépőszintű notebookok grafikus megjelenítését erősíti az MX250, amely elképzelhető, hogy annyira nem is új.

Hirdetés

Az elmúlt évben sok olyan laptop került piacra, amelyben az NVIDIA belépőszintű, MX150-es grafikus vezérlője kapott helyet. Ez többet nyújt, mint az Intel integrált iGPU-ja, ráadásul keveset is fogyaszt. Vérbeli gamereknek persze kevés, de másoknak beválhat, főleg, mert nem gátolja a hosszabb üzemidő elérését. 

Hirdetés

Mi a következő lépcső? Az NVIDIA GeForce MX250. A gyártó hivatalosan még nem mutatta be ezt a modellt, de a HP és a Dell véletlenül szivárogtattak róla. A HP ZHAN 66 Pro 14 G2 üzleti laptop azóta törölt specifikációi között ugyanis szerepel a GeForce MX 250 (2 GB GDDR5 memóriával) támogatása. Az újdonság ausztrál oldalak szerint a Dell Inspiron 14 5480-ban és 15 7586-ban is benne lesz. 

Az első tippek alapján ez egy belépőkategóriás, MX150-et váltó modell, Turing-alapokkal. A NotebookCheck jelentése szerint az új név ellenére azonban nem kapunk új chipet, csak egy előző-generációs, Pascal-alapú, átcímkézett MX150-et, némi szoftveres tuninggal. 

Kis szerencsével a CES-en több is kiderül, és megérkezik az RTX 2060, 2070 és 2080 mobilos verziója is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.