Hirdetés

Ilyen színekben lesz elérhető a Samsung Galaxy S23 FE



|

A már jól megszokott fekete és fehér színek mellett két igazán különleges variánst is kapunk majd.

Hirdetés

Nemrégiben kiszivárgott, hogy mikor érkezhet és hogy mire is lesz képes a Samsung jóárasított Galaxy S23 készülékvariánsa, amely az FE (Fan Edition) névre hallgat majd. A mobil minden bizonnyal egy megfizethetőbb opció lesz azok számára, akik a gyártó csúcskészülékeihez hasonló élményre vágynak, ahogy elődei is.

A most felszínre került képek láttán pedig már azt is tudjuk, hogy milyen színekben érkezik majd a techóriás legújabb készüléke.

Hirdetés

A már jól megszokott fehér és fekete színek mellett nagyon úgy tűnik, hogy egy menta és egy letisztult levendula változat is elérhető lesz. Az új színek minden bizonnyal szélesebb körben vonzóvá teszik majd a készülékeket, ugyanis kifejezetten szép és egyedi darabokról beszélhetünk.

Amit már sejteni lehet, hogy a Samsung Galaxy S23 FE a nagytestvéreinél jóval lassabb töltéssel érkezhet, illetve a képernyő tekintetében egy 6,4 hüvelykes, FHD+-os, 120 Hz-es panellel számolhatunk. Nemrégiben olyan pletykák is szárnyra kaptak, miszerint a telefonok 50 MP-es fő kamerával érkeznek majd, de egyelőre még csak ezek is találgatások. Mindenesetre valószínűleg már nem kell sokat várni a leleplezésre, ugyanis a megjelenés valamikor 2023. októbere és decembere között várható, így minden bizonnyal több karácsonyfa alatt is megtalálható lesz majd a készülék.

Ti mit gondoltok a Samsung jóárasított mobiljáról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.