Hirdetés

Ilyen verziókban jöhet a Microsoft Surface Pro 7



|

Egyelőre öt eltérő konfigurációt emlegetnek, ezek mindegyike Intel processzort használ.

Hirdetés

A WinFuture sok érdekességet megtudott a Microsoft október 2-án debütáló új Surface termékeiről. Az egyik legnagyobb meglepetést az okozta, hogy a Surface Laptop 3 állítólag AMD Ryzen processzorokkal érkezik. Emellett azonban a Surface Pro 7 is érdekes lesz, talán ez érdekli a legjobban a közönséget. 

Hirdetés

A szivárgások alapján a Surface Pro 7 is október 2-án debütál majd, és a WinFuture forrásai szerint egyesen öt eltérő konfiguráció is lesz belőle. 

A processzor Intel Core i3-as, Core i5-ös vagy Core i7-es lehet, a memória pedig 4, 8 vagy 16 GB. A tárhely minden esetben SSD, ez 128, 256 vagy 512 GB kapacitású lehet. 

Az információk állítólag zárt kereskedői adatbázisokból származnak, és az európai piacra vonatkoznak. A tippek szerint végül a Surface Pro 7-ből is lesz majd 1 TB tárhellyel rendelkező kiadás, elvégre a Surface Pro 6 elérhető ekkora adattárolóval. 

A várakozások szerint az alap Surface Pro 7 ára kedvezőbb lehet, ugyanis RAM és processzor tekintetében is hoz majd "gyengébb" megoldást a Microsoft. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.