Hirdetés

Ingyen tölthető az Unreal Engine 5.2, ami elképesztő dolgokra képes



|

Bárki számára elérhetővé vált az Unreal Engine 5 legújabb verziója.

Hirdetés

Az Epic Games hivatalosan is bejelentette, hogy elkészült és teljesen ingyenesen letölthető bárki számára az Unreal Engine 5.2-es, legújabb verziója. Az újítások teljes listája ide kattintva érhető el, de érdemes bizonyos részleteket külön is kiemelni.

Ilyen például a Procedural Content Generation (PCG) eszközök, illetve a Substrate árnyékoló rendszer támogatása. A Substrate az ígéretek szerint totális szabadságot ad az alkotóknak a különböző shading modellek megalkotására és azok rétegzésére - erre korábban ilyen részletesség és élethűség mellett valós időben nem volt lehetőség. 

Hirdetés

A PCG eszközök segítségével az óriási, rendkívül részletes terek betöltésére nyílik lehetőség. Érdekes adalék, hogy külön iPad appos eszközkészletet is kapott az Unreal Engine 5, amihez egy külön érintőkijelzős toolset is tartozik.

Az Unreal Engine 5.2 kapott egy saját bemutatóvideót is, amit mindenképpen érdemes megnézni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.