Hirdetés

Megvannak az új Intel Comet Lake processzorok árai



|

Egy kanadai PC-kereskedő oldalán bukkantak fel az új, asztali Comet Lake-S chipek vételárai.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy egyre közelednek az Intel új, asztali Comet Lake-S processzorai, de konkrét vételárakról eddig nem lehetett hallani. Hála a DirectDial kanadai PC-kereskedőnek már árak is vannak. A Comet Lake-S bár még mindig a 14 nm-es gyártástechnológiára épül, ez az Intel következő generációja, és maximum 10 magig, valamint 20 szálig lehet majd nyújtózkodni a modellek kínálatában.

Hirdetés

A Coffee Lake chipekhez mérten a magokra levetített egységi vételár jelentősen csökken majd ezúttal, azonban ha hitelesek a számok, a Ryzen 3000 szériás processzorok még mindig dominálnak majd ilyen szempontból. Ráadásul az új Intel chipekhez gyári hűtés sem jár majd elvileg. 

Amerikai dollárban számolva (a képeken a kanadai dollárban írt ár van) a 8-magos, 16-szálas, 2,9 GHz és 4,8 GHz között dolgozó Core i7-10700 362 dollárért lesz hazavihető, míg a 3,8 és 5,1 GHz között operáló Core i7-10700K 419-ért. A 10-magos, 20-szálas, 2,8 és 5,2 GHz között működő Core i9-10900 486 dollárba kerül majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.