Hirdetés

Biztonsági Intel mikrokód-frissítések érkeztek Windows 10 alá



|

A régebbi Windows 10 kiadások alá is telepíthetjük ezeket egyetlen verzió kivételével. Elmondjuk, hogyan lehet telepíteni őket.

Hirdetés

A Microsoft időről időre elérhetővé teszi az Intel mikrokód-frissítéseit. Most egy elég nagy adag került fel az Update katalógusba, amit érdemes mielőbb letölteni és telepíteni. A patchek különféle biztonsági réseket foltoznak be, és ugyan egyenként már néhány CPU típusra kiadták őket, de most összesített formában lehet őket bezsákolni.

Hirdetés

A Microsoft szerint a mostani körben az Intel több olyan processzorcsaládjára is kiterjesztették a frissítéseket, amelyek eddig nem szerepeltek a listán. Így már érintett minden Denverton, Sandy Bridge, Sandy Bridge E, Sandy Bridge EP, Valley View és Whiskey Lake U sorozatú CPU is.

Szerencsére nem csak a legfrissebb Windows 10 változatra érhetők el a patchek, így azok is feltehetik őket, akik még nem tudták, vagy nem akarták valamelyik nagyobb Windows 10 frissítőcsomagot telepíteni. Az alábbi listában egyrészt Windows 10 kiadásonként lehet megnézni a mikrokód-patchek információs lapját, amelyen összesítve látható, melyik processzortípusokra használhatók. Emellett pedig külön hozzáadtuk a közvetlen letöltő linkeket is. Érdekes módon egyetlen Windows 10 kiadás hiányzik, ez a 2015-ben kiadott első nagy frissítőcsomag utáni, v1511-es változat. Ha valakinél ez futna, legalább egy lépésnyit frissítenie kell az Intel patchek használata előtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.