Hirdetés

Intel vs. AMD - a legjobb használt CPU-vételek



|

Másodkézből processzort? Miért ne? Az árak csábítók, a teljesítmény elégséges, de vannak buktatók és zsákutcák. Ezek ma a legjobb vételek.

Hirdetés

Gépépítés, gépfejlesztés? Az elmúlt néhány évben ez kevesek kiváltsága volt, ami leginkább az irreálisan elszálló áraknak, hiányos árukészletnek tudható be. 2022 vége felé azonban megmozdult valami és úgy tűnik, sokan szánják rá magukat új PC építésére. És vajon miért jó hír ez neked? Hát azért, mert ők előbb szabadulni szeretnének régi hardvereiktől!

A PC-s használt piac látványosan fellendült az utóbbi 1-2 hónapban, ami bizonyos komponensek esetében jelentős túlkínálatot, ergo az árak csökkenését eredményezte. Emellett az is jól látszik, melyik az, pontosabban melyek azon platformok, amelyeken az új PC-re váltók szeretnének túladni.

Cikkünk nem egy komplett gépépítési tanácsadó akar lenni, inkább az alapokkal foglalkozunk, ami egyben a legfontosabb is, legyen szó belépőszintű általános PC-ről, középkategóriás mindenesről vagy éppen egy gamergépről.

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.