Hirdetés

Itt a 2 TB-os SanDisk Extreme Pro NVMe SSD



|

A SanDisk bővítette az Extreme Pro NVMe SSD-sorozatát, így az immáron 2 TB-os modellt is kínál.

Hirdetés

A SanDisk úgy döntött, hogy ideje bővíteni az Extreme Pro sorozatot, ami csúcsteljesítményű M.2-es NVMe SSD-ket vonultat fel. A szériában így már 2 TB-os adattároló is elérhető. 

Hirdetés

Az M.2 2280-as SSD az NVMe 1.3 protokollt támogatja, és PCIe 3.0 x4 M.2 porton keresztül kommunikál. Ez is a SanDisk saját, nyolc-csatornás, három-magos kontrollerét használja, 64-rétegű 3D TLC NAND flash memóriával. A 2 TB-os modell a SanDisk új nCache 3.0 funkcióját is támogatja, ami a szekvenciális és a véletlenszerű teljesítményt hivatott még tovább fokozni. 

Aki úgy érzi, hogy 2 TB-os SSD-re van szüksége, annak szerencsére a sebesség miatt nem kell aggódnia: az olvasás és írás akár a 3400 és a 2900 MB per másodpercet is eléri, az I/O-műveletek száma 480 000 és 550 000. A meghajtó 1200 TB megírását viseli el az élettartama során, és 5 év garancia jár mellé. 

A SanDisk SSD Dashboard szoftver ezúttal is hasznos eszközöket ad majd a vásárlók kezébe: az SSD egészsége és teljesítménye is nyomon követhető ezzel. Sajnos hivatalos vételárról még nem hallani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.