Hirdetés

Itt a Kingston hordozható SSD-je



|

Mindössze 56 grammosak az új HyperX Savage EXO meghajtók, de gyorsak és nagy tárhelyet kínálnak.

Hirdetés

A Kingston bemutatta az új hordozható SSD-meghajtóját, a HyperX Savage EXO-t. Az új adattároló alapvetően nagyjából akkora, mint mondjuk a Patriot Evolvr. A méretei mellett további előny, hogy a hordozható SSD mindössze 56 grammot nyom a mérlegen. 

Hirdetés

Szintén remek hír, hogy a meghajtó támogatja az USB 3.1 második-generációját, vagyis 10 Gbps-os átvitelt garantál. Thunderbolt 3-támogatás ugyanakkor nincs. 

A HyperX Savage EXO két eltérő méretben érhető el. A kisebb modell 480 GB-os kapacitással rendelkezik, a nagyobb meghajtó 960 GB-os tárhelyet kínál. Mindkettőre igaz, hogy a maximális olvasási és írási sebessége 550 és 400 MB másodpercenként. 

Bár a Kingston a HyperX Savage EXO szériát az olcsóbb adattárolók mezőnyében kívánja elindítani, sajnos hivatalos vételárakat még nem mellékelt az új SSD-khez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.