Hirdetés

Itt a Razer első laptopja, ami nem játékosoknak szól



|

Bemutatkozott a Razer Book 13, ami bárki számára ideális választás lehet, de ezúttal nem játékosoknak szánja a gyártó.

Hirdetés

Csak idő kérdése volt, hogy a Razer újabb termékkategóriákban is megvesse a lábát, és a logikus lépés az volt, hogy a professzionális felhasználókat célozza meg. Be is mutatkozott a gyártó első olyan laptopja, amely a produktivitásra koncentrál.

Ez lett a Razer Book 13, egy fekete-fehér laptop, zöld betétek és dedikált GPU nélkül. A billentyűzet azért RGB-s háttérvilágítású (Chroma-támogatás is van), a Razer így akarta jelezni, hogy tőlük származik a laptop. Három modellből lehet választani, 1199 dollártól 1999 dollárig terjed ezek fogyasztói ára.

Hirdetés

A legolcsóbb modellbe Core i5-1135G7 chip kerül, a másik kettőbe Core i7-1165G7 CPU. A gépek 8/16/16 GB RAM-ot és 256/256/512 GB-os SSD-t kínálnak.

A kijelző 1920 x 1200-as a két olcsóbb és 4K-s a drágább kiadásban, a két drágább modellé érintésérzékeny is. Mindegyik az integrált Iris Xe grafikát használja és Intel Evo-plecsnit is kapott, így 1080p-ben több mint 14 óra üzemidőt és gyors újratöltést kínál. 

Bár tudják, hogy nem valami visszafogott, de a logót a Razer vezetése nem akarta megváltoztatni a más termékkategória miatt, mert úgy érezte a cég, hogy így lehet a termék hű a márkához. Akinek pedig extra grafikus erő kellene, annak ott lesz a Razer Core X eGPU. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.