Hirdetés

Itt a Sapphire Radeon RX 590 Nitro+ OC



|

A Special Edition után itt a normál kiadás is, amelyből könnyebben lehet majd szerezni.

Hirdetés

A Sapphire nem is olyan régen dobta piacra a Radeon RX 590 Nitro+ Special Edition grafikus vezérlőjét, amely azonban csak korlátozott mennyiségben vált elérhetővé. Az ünnepek alkalmából megérkezett a szélesebb körben is elérhető Radeon RX 590 Nitro+ OC. 

Hirdetés

A két modell alapvetően csak dizájnban tér el. A kéket ezúttal matt feketére cserélte a gyártó, a hátlapon, a hűtőegység burkolatán és a ventilátoroknál egyaránt. 

A specifikációkat szerencsére nem változtatta meg a Sapphire, vagyis ezúttal is kapunk gyári tuningot. A videokártya boost mellett 1560 MHz-en dolgozik, a GDDR5 memória effektív órajele 8,40 GHz. Akad egy második BIOS is, ami csendes módra vált, 1545 MHz-es és 8 GHz-es órajellel. 

A PCB nem változott, a kártya az energiát egy 8-tűs és egy 6-tűs PCIe csatlakozóból kapja, 6+1 fázisú VRM jellemzi. Van rajta két DisplayPort 1.4 és két HDMI 2.0, valamint egy DVI-D. A konkrét vételár sajnos nem derült ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.