Hirdetés

Itt az egyik legpraktikusabb ház a Raspberry Pihez



|

16 dollárba kerül a Raspberry Pihez való ház, de 3,5 hüvelykes érintőképernyőt kínál.

Hirdetés

A Raspberry Pi számítógépek nem igényelnek tokot vagy házat, azonban a biztonság kedvéért jó ötlet lehet egyet választani. Ráadásul olyan megoldások is akadnak, amelyek esetleg plusz funkciókkal vértezik fel az olcsó lapka PC-t. 

Hirdetés

A Banggood kínálatában például felbukkant egy olyan ház, ami mindössze 16 dollárba kerül, ennek ellenére egy érintőkijelzőt is kínál. A 3,5 hüvelykes TFT LCD 480 x 320-as felbontáson dolgozik, és stylus vagy ujjak, esetleg körmök segítségével használható. Az érintőceruza gyárilag jár hozzá. 

Ha a kijelző nincs használatban, akkor egy külön elemmel el is lehet takarni - ilyenkor egy apró hűtőventilátor is bevethető extraként. Sajnos a ventilátor és az érintőképernyő együtt nem használhatóak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.