Hirdetés

Itt egy frissítés, ami erősen ajánlott a régebbi Lenovo gépekhez



|

Könnyen hackelhető a Lenovo Fingerprint Manager Pro, ezért aki használja, annak mielőbb ajánlott frissítenie.

Hirdetés

A Lenovo Fingerprint Manager Pro egy olyan szoftver, amely rengeteg Lenovo ThinkPad laptopon és asztali gépen volt rajta gyárilag. Olyan PC-ken, amelyek Windows 7, Windows 8 és Windows 8.1 operációs rendszerrel jelentek meg. A Lenovo a Windows 10-es gépeire már nem rakta fel, a Microsoft ugyanis natív támogatást nyújt az újabb OS-ben az ujjlenyomatok felismeréséhez. 

Hirdetés

Aki viszont használja a Lenovo szoftverét, annak érdemes mielőbb frissítenie azt. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy az ujjlenyomatunk használatával jelentkezzünk be a PC-re, esetleg férjünk hozzá tartalmakhoz, weboldalakhoz. 

Sajnos a program komoly biztonsági réseket tartalmazott, és könnyen hackelhető volt. A Lenovo ezért kiadott egy frissítést hozzá. A sérülékenységet a Security Compass fülelte le, bár alapvetően annyiról volt szó, hogy gyenge algoritmussal titkosították az adatokat, és egy kapcsolódó jelszót minden felhasználó elérhetett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.