Hirdetés

Izgalmas kollaboráció varázsolja színessé a limitált kiadású Xbox Series X konzolokat



|

A legendás autógyártó, a Porsche 75. évfordulójának ünnepléséhez a zöldek is csatlakoztak.

Hirdetés

Nemrégiben lepörgött az Xbox Showcase, amin jobbnál jobb bejelentések és leleplezések várták a Microsoft játékos divíziójának rajongóit. A versenyzés szerelmesei is örülhettek, hiszen megjelenési dátumot kapott a régóta várt, lenyűgöző látvánnyal és élethű szimulációval érkező Forza Motorsport. A legújabb előzetes és a tervezett megjelenés mellett azonban még egy igazán különleges és egyedi kollaborációt is lelepleztek a zöldek.

Idén ünnepli ugyanis 75. évfordulóját a legendás autógyártó, a Porsche, amely a virtuális autóversenyzés rajongói számára sem ismeretlen. A mérföldkő méltó megünnepléséhez a Microsoft is csatlakozott, amelynek értelmében 6 különböző, történelmi autó festéssel ellátott Xbox Series X konzolt jelentetnek meg, amiknek egyedi mintázatát a hozzájuk tartozó kontrollerek is megkapják majd.

Hirdetés

Bár az erősen limitált példányszámú konzolok kiskereskedelmi forgalomban nem lesznek megvásárolhatóak, a rajongók egy nyereményjáték formájában kapnak majd lehetőséget arra, hogy megszerezzék maguknak az ikonikus, színes festéssel ellátott gépeket.

Azonban a legtöbbünk valószínűleg kimarad majd a buliból, ugyanis a promóciót csak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és a Németországban élők számára hirdették meg. Ha mégis beleesnétek a szerencsések körébe, és szeretnétek lehetőséget kapni arra, hogy megkaparintsátok a limitált festésű konzolok egyikét, akkor az Xbox ezen célból létrehozott oldalán tudtok jelentkezni, egészen október 1-ig.

Ti mit szóltok a kollaborációhoz, melyik színállás nyerte el a tetszéseteket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.