Hirdetés

Jó lehet HTPC-t építeni a Khadas VIM3L lapka PC



|

50 dollártól indul a lapka PC ára, és a 4K@60fps videók lejátszása sem probléma az újdonság számára.

Hirdetés

A Khadas VIM3L egy olyan új lapka PC, amely 4-magos Amlogic S905D3 processzorral és Mali G31 MP2 grafikával rendelkezik. A gyártó szerint a rendszer a 4K@60fps videók lejátszásával is boldogul, vagyis kifejezetten ideális egy apró és csendes HTPC megépítéséhez. 

Hirdetés

A lapka PC előnye, hogy 16 GB beépített tárhelye és Android 9 Pie rendszere is van, vagyis ezekkel már nem kell babrálni (de mindkettőből lehet mást választani). 

A Khadas VIM3L jelenleg 50 dollártól rendelhető elő, elvileg október végén kezdődnek a kiszállítások. A HTPC Kit csomag 70 dollárba kerül, ebben átlátszó ház, fém lap, IR-távirányító és telepített CoreELEC van. 

Szeptember 17-től október 7-ig már csak 55 és 75 dollárért lehet ezeket rendelni, azután pedig 60 és 80 dollár a normál árazás. 

Ennyiért jár még 2 GB RAM, gigabites Ethernet, HDMI, USB 3.0 és 2.0, USB-C, 802.11ac WiFi, Bluetooth 5.0, gombok, GPIO bővítés és két külső antenna, de további kiegészítőkkel is felturbózható a lapka PC. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.