Hirdetés

Jól néz ki a Lenovo következő laptopja



|

NVIDIA grafikus vezérlést és vékony kijelzőkeretet kap a Lenovo IdeaPad 720S.

Hirdetés

A Lenovo IdeaPad 720S egy olyan laptop, amely a 13 hüvelykes méretkategóriában indul, eközben viszont a képernyő vékony keretének hála 14 hüvelykes kijelzőt kínál. A további pozitívuma a jól elhelyezett webkamera és az NVIDIA grafikus vezérlés. 

Hirdetés

A notebook hivatalosan még nem mutatkozott be, azonban a szivárgásoknak hála már elég sok dolgot tudunk róla. 

Az IdeaPad 720S-14IKB egy 14 hüvelykes, 1920 x 1080-as IPS kijelzőt rejt, a motorháztető alatt pedig Intel Core i5-7200U processzort, 8 GB RAM-ot, 256 GB-os PCIe SSD-t, háttérvilágított billentyűzetet, 802.11ac-s WiFi-t, Bluetooth 4.1-et és egy 8 órás üzemidőt garantáló akkumulátort. 

A gépen van Thunderbolt 3 és két USB 3.0 port, HDMI, jackcsatlakozó, SD-kártyaolvasó, valamint ujjlenyomat-olvasó. 

Bár az NVIDIA GeForce 940MX egy generációval már idősebb a kelleténél, még mindig jobb teljesítményt garantál, mint az integrált grafikus vezérlés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.