Hirdetés

Jön a prémium Google Pixelbook



|

1200 dollárba kerül majd a prémium Chromebook, ami a tollakat is támogatja.

Hirdetés

A Chromebookok bár nem hódították meg a világot, az oktatási szektorban egyre nagyobb figyelmet kaptak, és valamilyen szinten Európába is eljutottak. Eközben a Google elég régóta nem frissítette a Chromebook Pixelt. 

Hirdetés

A rajongók azonban örülhetnek. A Droid Life forrásai szerint a Google október 4-én, az új Pixelek mellett mutatja be a Google Pixelbookot. 

Az új laptop meglehetősen drága lesz, a vételárak elvileg 1199 dollárról indulnak. Legalább a tárhely nem lesz túl szűkös ezúttal. 

Az új Pixelbook legkisebb változata 1199 dollárért 128 GB tárhelyet biztosít, de lesz 256 és 512 GB-os modell is, 1399 és 1749 dollárért. 

Sajnos a processzorról, a memóriáról vagy más specifikációról egyelőre nincs hír, az viszont biztos, hogy átalakítható géppel lesz dolgunk. 

A Pixelbook állítólag 360 fokos zsanérokat kap, amelyeknek hála a képernyő hátrahajtható, és táblagépes módban használható a laptop. Opcionálisan a Pixelbook Pen is bevethető lesz, de a nyomásérzékeny toll 99 dolláros felárat jelent. A toll állítólag lag nélkül dolgozik, és a dőlésszögekre is figyel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.