Hirdetés

Jön az első Apple iMac Pro



|

Ez már idén befuthat, azonban az új Mac Pro csak később érkezne.

Hirdetés

Sokak szerint az Apple az iPhone-ok és az iPadek mellett már a MacBookokat is elfelejtette, nem, hogy az asztali gépeket. Az almás cég azonban nem mondott le ezekről sem, sőt, az asztali megoldások a maces eladások 20 százalékát teszik még ki. 

Hirdetés

Az Apple ezért egy új iMacet tervez az idei évben piacra dobni. Ez lenne az első iMac Pro, vagyis ezúttal igazi csúcsteljesítményt hoz az Apple. 

A részleteket egyelőre nem ismerjük, de az Apple azt már leszögezte, hogy az új iMacek a professzionális felhasználókat szolgálják majd ki. Ebből adódik, hogy a hardver csúcsteljesítményre lesz kihegyezve. Az érintőképernyőről ellenben le kell mondjanak a felhasználók: az Apple szerint a professzionális felhasználók ezt egyszerűen nem igénylik. 

Érkezik egy új Mac Pro is, de az idén már nem jelenhet meg. A 2013-as prémium asztali gép kicsi, csendes, ellenben nehezen frissíthető és nem túl népszerű. Az utódra még várnunk kell, emiatt aztán egyelőre csak frissítés jön. Utána már kezdődik a beszélgetés az új modellről, amely már moduláris rendszerre épít. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.