Hirdetés

Jön az új Google Earth



|

A Google egy április 18-i eseményen mutatja be az új Google Earth megoldását.

Hirdetés

A Google Earth megújul. Mindez abból derült ki, hogy a Google kiküldött egy meghívót, amely szerint április 18-án bemutatja az új verziót. 

Hirdetés

A jelenlegi változattal bárhol elnavigálhatunk, és a főbb városokban 3D-ben is nézelődhetünk - de akár az időben is visszamehetünk. 

Valószínűleg a bemutató dátuma sem véletlen, ugyanis április 22. éppen a Föld napja. 

A Google Earth történetében nagy fordulópont volt a Google Earth VR novemberi bemutatkozása is, amely ingyenesen érhető el az HTC Vive-ra. Az app segítségével a nappaliból lehet felfedezni a külföldi városokat és a nevezetes helyszíneket virtuális séták vagy éppen "repülés" formájában. 

A Google Earth eredetileg 2001-ben indult útjára, még EarthViewer 3D-ként. A Keyhold fejlesztette, amelyet a CIA indított el. Három évvel később megvette a Google, 2005-ben pedig átnevezte Google Earth-re. 

Androidon csupán 2010-ben bukkant fel egy Nexus One-on, amikor Eric Schmidt mutatta meg az MWC-n. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.