Hirdetés

Jönnek az újabb M.2-es Gigabyte SSD-k



|

Akár 512 GB-os tárhellyel is elérhetőek az NVMe protokollt támogató új M.2-es Gigabyte SSD-k.

Hirdetés

A Gigabyte bővítette az SSD-kínálatát, méghozzá M.2-es meghajtókkal. Az új SSD-k támogatják az NVMe protokollt, illetve 128, 256 vagy 512 GB tárhelyet kínálnak. 

Hirdetés

A 256 GB-os modell szekvenciális olvasási és írási sebessége maximum 1200 és 800 MB másodpercenként, míg a 128 GB-os verziónál az értékek 1100 és 500 MB per másodpercre csökkennek. 

Mivel a meghajtók PCIe Gen3 x2 M.2 felületen keresztül működnek, ezért extra kábelekre nincs szükség, mint a SATA-s meghajtóknál. A telepítés is egyszerűbb, illetve a légáramlás is jobb, ezáltal pedig a ház hűtése. Az M.2 Thermal Guardnak köszönhetően a Gigabyte alaplapokon a teljesítmény is tartósan magas, maguk az új SSD-k pedig ideális választást jelentenek azoknak, akik SATA SSD-ről frissítenének. 

A Gigabyte rengeteg lapkakészlettel és nagy terhelés mellett tesztelte az új adattárolóit, amelyek az extrém hőmérsékleteknek és nyomásnak is ellenálltak a minőségi teszteken. A meghajtókhoz 3 év garancia jár, és hamarosan megjelennek a boltokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.