Hirdetés

Jövőre jöhet az összehajtható Microsoft Surface



|

9 hüvelykes képernyőt kaphat az összehajtható Surface készülék, ami támogatja majd az androidos appokat.

Hirdetés

Éveken át beszéltek az állítólagos jól értesült források összehajtható Surface mobilról, majd Surface laptopról, azonban tavaly nyáron a Microsoft maga árulta el, hogy az Andromeda projektet jégre tették. 

Hirdetés

A Forbes jelentése szerint mindennek ellenére egy kisebb összehajtható Surface készülék mégis megérkezik 2020 első felében. Az IHS Markit iparági forrásoktól úgy értesült, hogy az összehajtható Surface eszköz 9 hüvelykes kijelzőt kap (kinyitott állapotban). Ez alatt elvileg az Intel 10 nm-es Lakefield processzora lesz, a Windows Core OS rendszerrel, dupla kijelzős kezelőfelülettel. Az LTE vagy talán 5G-képes eszköz képes lesz az androidos appokat is futtatni, Windows 10 alatt (a WCOS a Windows 10 egy új verziója). 

A The Verge ebben a hónapban beszélt róla, hogy a Microsoft a cégen belül dupla kijelzős Surface eszközt mutogat, és videós kedvcsinálókat is lejátszottak a dolgozóknak a Centaurus kódnevű készülékről. Állítólag a Microsoft a régi Courier tablet koncepciót követi. 

Az összehajtható eszközök piaca bár ígéretesnek tűnik, a start igazából falnak ütközött, amikor a Samsung Galaxy Fold és a Huawei Mate X megjelenését egyaránt elhalasztották. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.