Hirdetés

Kaby Lake-R-re vált a Dell XPS 13



|

A vékony és könnyű laptop külsőre nem változott, de új Intel processzorokat kapott.

Hirdetés

A Dell frissítette az XPS 13 laptopját, amely külsőre nem változik a legutóbbi modellhez képest, azonban a hetedik-generációs Intel Core processzorok helyett már nyolcadik-generációs chipeket kínál. 

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy elvileg változatlan árakon a régi 2-magos CPU-k helyett már 4-magos processzorok járnak, akár 22 órás üzemidővel. Böngészés és videolejátszás mellett a Dell 8-13 órás üzemidőt ígér. 

Az indulóár 799 dollár, de feltehetően a Core i5-8250U-val és Core i7-8550U-val szerelt verziók lesznek a legdrágábbak, a 4K-s és/vagy érintőpanel pedig tovább dob a vételáron. 

Érdekesség, hogy a Dell laptopjai jobb pontszámokat érnek majd el a méréseken az ugyanilyen processzorral szerelt többi notebooknál. Ez azért van, mert az Intel lehetővé tette a fogyasztás konfigurálását, ennek hála az órajelek pedig emelhetőek. 

Az XPS 13 laptopok mellett az Inspiron 7000 szériás átalakítható és az Inspiron 13 7000 modellek is Kaby Lake-R processzorokra váltottak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.