Hirdetés

Kedvező árú SATA SSD-sorozattal támad az SK Hynix



|

Az SK Hynix kifejezetten a fogyasztói szektorban hódítana a Gold S31 SuperCore SSD-szériával.

Hirdetés

Az SK Hynix nevét az SSD-k és a RAM-ok piacáról is jól ismerjük már, elvégre a cég nevével és alkatrészeivel gyakran találkozunk ezeken. A dél-koreai gyártó ezúttal konkrét adattárolókban gondolkodik, és kifejezetten a fogyasztói piacon szeretne hódítani a kedvező árú Gold S31 SSD-kkel. 

Hirdetés

Ezek kedvező árú, 2,5 hüvelykes SATA meghajtók, az SK Hynix ígéretei szerint az olvasási és az írási sebességük maximum 560 és 525 MB lehet másodpercenként. Vagyis a SATA III csatolófelület lehetőségeit közel teljesen kiaknázzák a meghajtók. 

Az adattárolók elsőként Amerikában, az Amazonon keresztül lesznek kaphatóak, 250 és 500 GB-os, valamint 1 TB-os kapacitásban, 5 év garanciával. Idővel aztán az európai piacon is megjelennek majd, valamint jövőre M.2 PCIe formátumban is piacra kerülnek.  A jelenlegi amerikai árazás szerint a 256 G-os modell 50 dollár, míg az 512 GB-os 78 dollárba kerül, a terabájtos verzióért pedig 124 dollárt kell fizetni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.