Hirdetés

Képeken az AMD Ryzen 9 3950X



|

Több kép is felbukkant a 16-magos AMD Ryzen 9 3950X processzorról és annak csomagolásáról a Redditen.

Hirdetés

Egy orosz felhasználó a Redditen osztott meg több fotót is egy új AMD processzorról, egészen konkrétan a 16-magos Ryzen 9 3950X-ről és annak csomagolásáról. 

Hirdetés

A Ryzen 9 3950X az egyik legvártabb processzor az idei évben. Először még júniusban beszélt róla az AMD, és szeptemberre ígérte. A Matisse asztali processzor a TSMC 7 nm-es FinFET technológiájával készül, 16-magos és 32-szálas lesz, az L3 cache mérete 64 MB. Az alap órajel 3,5 GHz lesz, ami boost mellett 4,7 GHz-re emelkedik. 

Egy svájci kereskedő, a Digitech Galaxus AG olyan információkat tett közzé, amelyek szerint az új processzor szeptember 30-án kerül a boltok polcaira. Azóta ezt átírták ismeretlenre. Valószínűleg az előző dátumot nem csak úgy odaírta valaki, ugyanis a cég az AMD egyetlen nyugat-európai partnere. 

Az AMD valószínűleg azon dolgozik, hogy kellően nagy készletekkel jelenhessen meg a Ryzen 9 3950X, amely nagy változásokat hozhat a processzorok piacára, és 16 magot a mainstream kategóriába. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.