Hirdetés

Képeken az EVGA és a Palit GeForce GTX 1660 Ti



|

Elvileg február 15-én startol el az NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti, most pedig előkerültek a képek az EVGA, a GALAX és a Palit egyes verzióiról.

Hirdetés

Nyílt titok, hogy közeledik a GeForce GTX 1660 Ti, a pletykák szerint konkrétan február 15-én jelenti be az NVIDIA. A napokban egyre több egyedi tervezésű modellről kerülnek elő képek, ami mindezt alátámasztja. 

Hirdetés

A Palit például két nagyon kompakt grafikus vezérlőt dob a piacra a StormX széria keretében. Ezek a videokártyák még 18 centiméternél is rövidebbek, az alumínium hűtőbordát pedig egyetlen 100 milliméter légkavaró tartja hűvösen. Órajel szerint két eltérő modell van. Az alapmodell 1770 MHz-re képes boost mellett, míg az OC változat 1815 MHz-et tud. 

Az EVGA szintén két kártyával készül, az XC sorozat alatt. Ezek 20 centiméternél rövidebbek lesznek, de 3 slotot foglalnak el a gépházban. Ennek ellenére a hűtő itt is egyetlen ventilátort alkalmaz. A különbséget itt is az órajelek adják. A Black verzió boost mellett 1770 MHz-et tud, az XC valamivel többet. 

A GTX 1660 Ti a 12 nm-es TU116-os lapkára építkezik, elvileg Turing-alapokon nyugszik, 1536 CUDA magot kínál, de RTX technológiát nem. A GeForce GTX 1060 (6 GB) utódja lesz. 

Mindezek mellett a GALAX verziók dobozairól is vannak már képek, elvileg épp egy bolt raktárát töltötték, amikor valaki ezeket lefotózta. A megjelenésre már februárban számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.