Hirdetés

Később érkezhet, de cserébe valamivel olcsóbb is lehet az Nvidia kompromisszumos kártyája



|

Valóban csábító az árazása, aminek minden bizonnyal több gamer is örülni fog.

Hirdetés

Éppenhogy csak megtudtuk, mikor debütálhatnak az Nvidia új SUPER-videokártyái, most a jóárasított modellről is újabb hírek érkeztek. Nagyon tűnik, hogy a GeForce RTX 3050-es, 6GB memóriával szerelt grafikus vezérlő a vártnál olcsóbban érkezhet majd meg, ami így tényleg egy remek ajánlat lehet a kártyavásárlás előtt álló gamerek számára.

A legfrissebb iparági pletykák ugyanis most az sejtetik, hogy a korábbi találgatásokkal ellenben a lélektani határnak számító 200 dollár alatti áron kerülhet majd a kártya a boltok polcaira:  egészen pontosan 179 dolláros (nagyjából 63 ezer forintos) árcédulával érkezhet a kompromisszumos modell, legalábbis az amerikai piacra, ami így azt jelenti, hogy itthon nagyjából 80-90 ezer forintos kiadással kell majd számolnunk, amennyiben a vásárlásra adjuk a fejünket.

Hirdetés

Viszont a jó híreket kissé árnyalja, hogy míg korábban úgy volt, hogy már januárban megérkezik a RTX 3050 6GB-os változata, most úgy tűnik, hogy egy hónappal később, csak februárban mutatkozhatnak majd be az olcsósított kártyák. Azonban jó eséllyel még így is érdemes lesz várni, ugyanis árazásával még a kisebb büdzsével rendelkező gamereknek is egy elfogadható választás lehet majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.