Hirdetés

Készül az AORUS Turbo GeForce RTX 2080 Ti



|

Hamarosan megérkezik a Gigabyte legújabb videokártyája, amely ezúttal blower típusú hűtőegységet használ.

Hirdetés

A Gigabyte hamarosan bővíti a GeForce RTX 2080 Ti videokártyáinak a kínálatát, méghozzá az AORUS Turbo modellel. Az új megoldás blower típusú hűtőegységet kap, hátlap nélkül. 

Hirdetés

Többen nem tudják hová tenni az újdonágot, elvégre a Gigabyte már kínál egy ilyen hűtővel szerelt RTX 2080 Ti modellt, ráadásul az AORUS a gamerekre koncentrál. Az AORUS Turbo a tippek szerint pedig ugyanazt a hűtőegységet használja, mint a Gigabyte GeForce RTX 2080 Ti Turbo. Azon egy nagy gőzkamra található, nagy hatékonyságú alumínium hűtőbordával. 

Az energiát két 8-tűs PCIe csatlakozón kapja a kártya, ami megszokott ennél a modellnél. A hátuljára három DisplayPort, egy HDMI és egy VirtualLink-képes USB-C csatlakozó került. A teljes specifikációk és a vételár egyelőre ismeretlenek, de a találgatások alapján ez a modell marad az 1545 MHz-es referncia-órajelnél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.