Hirdetés

Két monitor is érkezik, ami minden gamer álma lesz



|

Valóban impozáns specifikációkkal büszkélkedhetnek a panelek.

Hirdetés

Egészen ígéretes év elébe nézünk tech vonalon. Miközben már az Apple 2024-es újdonságai is körvonalazódni látszanak, nagy valószínűséggel a gamereknek sem lesz okuk a panaszra. Legalábbis azoknak biztosan nem, akik egy új, felső kategóriás monitorral kezdenék az évet, ugyanis most két techóriás is egy-egy egészen elképesztő megjelenítővel állt elő.

Mivel nagy népszerűségnek örvendenek mostanában az OLED-es monitorok, cseppet sem meglepő, hogy az elképesztően magas képfrissítési ráta mellett az Asus és az LG is ezzel szerelte fel az újdonságait.

Hirdetés

Az Asus Rog Swift PG32UCDP 32 hüvelykes monitorja lényegében egyszerre két kijelzőt ad a felhasználóinak a kezébe. Ennek értelmében 4K mellett 240 Hz, míg a Full HD-s felbontás mellett egészen 480 Hz-es képfrissítési rátával büszkélkedhet a panel. A magas képfrissítés persze első blikkre leginkább a kompetitív játékosoknak teheti vonzóvá a monitort, azonban az OLED-panelnek köszönhetően másra fókuszáló felhasználóknak is érdemes lehet vetniük rá másnak is egy pillantást.

Itt van aztán még az LG versenyzője is, az UltraGear 32GS95UE, ami szintén ugyanezekkel a specifikációkkal villog. Ugyancsak adott a 4K-s megjelenítés 240 Hz-es képfrissítéssel, amit egyszerűen, pillanatok alatt válthatunk Full HD-s, 480 Hz-es megjelenítésre. Méretében is megegyezik a konkurens modellel, és szintén OLED-panellel szerelték fel, aminél nem is kívánhatnánk többet. Az pedig hogy innentől melyiket választjuk, csak rajtunk áll majd.

Persze a technológiának megvan az ára. A várhatóan 2024 elején érkező monitorok jó eséllyel a fél millió forintot közelítik majd, de nem lepődnénk meg, ha végül akár ennél is durvább árat szabnának meg a gyártók. Világos, hogy ez sokakat visszatart majd a vásárlástól, de az OLED-es konstrukciók még mindig is a felső kategóriát képviselik, és az Asus és az LG is egyértelműen ezt célozza meg az újdonságaival.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.