Hirdetés

Kézzelfogható modell bukkant fel a Google hajtogatható telefonjából



|

Egy youtuber mutatta be a 3D nyomtatott változatot, ez alapján izgalmasnak ígérkezik a cég következő csúcsmodellje.

Hirdetés

Tavaly év végén kezdtek el szivárogni az információk a Pixel mobilok következő generációját illetően, amivel várhatóan a Google is beszáll a hajtogatható okostelefonok piacára.

A Pixel Fold néven készülő eszközből nemcsak renderképek, hanem egy konkrét 3D modell is felbukkant, amit Dave2D alaposan be is mutatott a csatornáján. A videóból kiderült, hogy a telefon zsanérja valahol félúton helyezkedik el a Galaxy Z Fold és az Oppo zsanérja között, így maga a kijelző várhatóan nem lesz annyira meggyűrődve, mint a Samsung mobilja esetében. 

Hirdetés

A belső panel körüli káva kifejezetten vastag, valószínűleg itt is megpróbált egy kicsit faragni a költségeken a Google, hogy ne kelljen a kamerának lyukat vágni a panelen.

A Google persze továbbra sem erősített meg semmit, de legalább a mostani modell teljesen megegyezik a decemberi szivárgásban felbukkanóval. A műanyag replika forrása egyébként nem derült ki, de simán lehet, hogy egy, már a kiegészítőket gyártó partnereknek szánt változatról van szó. Várhatóan a májusi Google I/O-n mutatják magát a készüléket, ami a nyár végén kerülhet a boltok polcaira.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.