Hirdetés

Kiderült, hogy mennyi lesz az Intel Core i9-9900KS



|

Egy ausztrál kereskedő termékoldala alapján nagyjából 600 amerikai dollárnak megfelelő összegért lesz vihető a Core i9-9900KS.

Hirdetés

Az ausztrál MWave úgy döntött, ideje összerakni az Intel már bejelentett Core i9-9900KS processzorának termékoldalát. Azt is kiírták rá, hogy 899 ausztrál dollárba kerül majd, vagyis nagyjából 600 amerikai dollárról lehet beszélni. 

Hirdetés

Az új Intel chip alapvetően a Core i9-9900K átalakított változata, amely 4 GHz-es alap órajelen dolgozik, Turbo fokozatban pedig képes minden magon 5 GHz-en ketyegni. Ennél többet azonban egy maggal sem tud. 

Az ASUS nemrég egy BIOS-frissítés közleményében említette meg, hogy a Core i9-9900KS TDP-értéke 127 watt lesz.

A szakértők úgy gondolják, hogy magasabb órajeleknek köszönhetően az Intel visszavághat a gamerpiacon ezzel a processzorral. Másoknak vannak kétségeik, ugyanis az előrelépést többmagos munkamenetek mellett lehet észrevenni, az egyszálas feladatoknál nem biztos, hogy érzékelhető különbség lesz. A 127 wattos limit miatt pedig nem düböröghet örökké 5 GHz-en minden mag, vagyis a Ryzen 9 3900X még mindig sok bosszúságot okozhat majd az Intelnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.