Hirdetés

Kiderült, hogy mit tud az AMD Radeon RX 560X



|

Az AMD Radeon RX 500X széria sajnos nem hozza el a várt meglepetéseket.

Hirdetés

Nemrég futótűzként terjedt a hír, miszerint érkezik az AMD Radeon RX 500X videokártya-sorozat. Mindenki próbált találgatni, és voltak, akik sokat vártak az új szériától. 

Hirdetés

Amennyiben a legutóbbi információk teljesen hitelesek, akkor sajnos csalódást okoz majd az új sorozat, és azok is csalódnak, akik esetleg a Polaris felújított változatára számítottak, esetleg magasabb órajelekre vagy jobb teljesítmény-fogyasztás arányra. 

Úgy néz ki, hogy a Radeon RX 500X széria a laptopok számára ad majd némi plusz teljesítményt, de alapvetően csak egy átmatricázás az OEM-ek számára. Nincs szó új termékekről, az OEM-ek ezúttal olyan mobilos megoldást kapnak, ami az eddigi verziók helyett (mint az RX 560M) már az asztali vezérlő erejét kínálja. 

A felturbózott, plusz 73 MHz-et kínáló RX 560M neve tehát RX 560X, és egyes laptopokban már ez kap helyet. Minderre bizonyíték többek között az Acer Nitro 5 notebookja is, amelynek az adatlapja már frissült is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.