Hirdetés

Kiszivárgott az ASUS ROG Crosshair VII X470 alaplap



|

Az X470-es újdonság teljes támogatást nyújt majd az AMD második-generációs Ryzen processzoraihoz.

Hirdetés

Az AMD második-generációs Ryzen processzorainak közeledtével új alaplapok is érkeznek. Az egyik legjobb választást az ASUS csúcskategóriás, X470-es alaplapja jelenti majd, amelyről új képek kerültek elő

Hirdetés

Az új, ASUS ROG Crosshair VII X470 alaplap teljes támogatást nyújt a következő-generációs Pinnacle Ridge CPU-khoz, bármilyen BIOS-frissítés vagy trükközés nélkül is. Szoftveres funkciókban nagyjából ugyanazt kapjuk, mint az X370-es verziónál. 

Hardveresen lesznek apróbb módosítások. A legfontosabb, hogy már egy második M.2 slot is a rendelkezésére áll azoknak, akik a szokásos 2,5 hüvelykes meghajtók helyett valami mást keresnek. Az egyik M.2 slot ráadásul gyári hűtőbordát is kapott a jobb hőleadás érdekében. 

Az alaplapon most 6 darab SATA III port van (az X370-es verzión 8 volt, de csak egy M.2 slot), illetve kettővel csökkent (14-ről 12-re) az USB portok száma, cserébe egy PS/2-es portért. Mindezek mellett alakítottak a hűtőbordákon is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.