Hirdetés

Kiszivárgott az LG egyik csúcsmonitora



|

A CES-en debütál az LG 27GL850G UltraGear monitora, de már minden kiszivárgott róla.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy nagyon komoly Ultra monitorokat visz a CES-re az LG. Ezek bemutatója azonban még várat magára. A gamereknek szánt UltraGear szériából ugyanakkor már a show előtt kiszivárgott a 27GL850G jelzésű modell. 

Hirdetés

Mivel nem akar mindenki 38 és 49 hüvelykes monitort az asztalra, ezért az LG 27 hüvelykes megoldása sokaknak telitalálat lehet. 

Az újdonság Nano IPS panelre épít, 2560 x 1440-es WQHD felbontással és 160 Hz-es képfrissítéssel. Ez tuning segítségével hozható össze a gyári OSD-n keresztül (a natív képfrissítés 144 Hz). 

Támogatott továbbá az NVIDIA G-SYNC technológiája, 30 és 160 Hz közötti tartományban. A statikus kontrasztarány 1000:1, a betekintési szögek 178 fokosak. A villódzásmentes háttérvilágítás mellett hátsó piros LED-es díszítés jellemzi a monitort, aminek a magassága is állítható. Csatlakozókból egy DisplayPort, egy HDMI és két USB 3.0 jutott rá, illetve van jackcsatlakozó is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.