Hirdetés

Kiszivárgott fotókon a Nothing Phone(2a)



|

Hiába próbálják titkolni a dizájnt, illetéktelenek már fotózgatják a telefont.

Hirdetés

Várhatóan a február végén megrendezésre kerülő MWC-n mutatkozik majd be hivatalosan a Nothing jóárasított  készüléke, amelyről eddig csak a dizájn dokumentumok alapján elkészített renderelt képeket láttunk. Most befutottak az első valódi fotók is, de a gyártónál számítottak ilyen próbálkozásokra, így a készüléket egy vastag tokba rejtették, hogy ne derüljön ki minden részlet idő előtt.

A Nothing Phone (2a) kapcsán azonban így is fény derült néhány dologra. A hátlapi kamerasziget minden bizonnyal a Samsung 50 megapixeles S5KGN9 érzékelőjét rejti, a szintén 50 megapixeles S5KJN1 ultraszéles látószögű szenzor társaságában, a szelfi kamerának pedig a kijelzőben ütöttek lyukat.

Maga a panel az eddig kiszivárgott infók alapján egy 6,7 hüvelykes FHD+ felbontású AMOLED kijelző lesz 120 Hz-es képfrissítéssel, a motorháztető alatt pedig egy MediaTek Dimensity 7200 SoC dolgozhat 8/12 GB RAM és 128/256 GB tárhely társaságában. A Nothing Phone(2a) várhatóan 400 eurós árcímkével kerül a boltok polcaira.

A február 26-én kezdődő barcelonai MWC után többet tudunk majd.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.