Hirdetés

Kivonta a forgalomból a hetedik-generációs Core processzorokat az Intel



|

Gyakorlatilag az összes hetedik-generációs asztali Core CPU nyugdíjba ment.

Hirdetés

Az Intel a múlt héten egy termékváltoztatási értesítésen keresztül fedte fel, hogy gyakorlatilag az összes hetedik-generációs asztali Core processzorát nyugdíjazta. 

Hirdetés

Vagyis búcsút inthetünk a legtöbb Core i3-as, Core i5-ös, Core i7-es, Pentium és Celeron sorozatú asztali Kaby Lake processzornak, amelyek a 14 nm+ Kaby Lake S-alapokra épültek. A dobozos és a tálcás változatok egyaránt lekerülnek a kínálatból. 

Ezek a chipek az Intel fő termékeit jelentették 2017-ben, azonban az AMD Ryzen chipek előretörése miatt végül gyorsan érkeztek a nyolcadik-generációs Coffee Lake utódok. 

Az Intel gyorsan igyekszik kipucolni a megmaradt készleteket, már csak az rendelhet, aki korábban is kért ilyen chipet, jövő októberben pedig az utolsó darabokat szállítják ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.