Hirdetés

Kompakt, de bivalyerős gamergépeket rakott össze az MSI



|

GeForce RTX 20-szériás videokártyákat pakolt a meglehetősen kompakt gamergépeibe az MSI.

Hirdetés

Az MSI sok olyan laptopot és asztali gépet vitt el a CES-re, amelyek újak, ráadásul a gamereknek szánja őket a gyártó. Lapos és könnyű notebookok is akadnak, akár 144 Hz-es képfrissítéssel és GeForce RTX 2080-as videokártyával. A gyártó azonban a legjobb Intel és NVIDIA hardvereket az SFF jellegű asztali gamergépekbe is beépítette

Hirdetés

A legújabb Trident X például akár Intel Core i9-9900K processzorral és NVIDIA GeForce RTX 2080 grafikus vezérléssel (11 GB memóriával) is kérhető, pedig kompakt PC-ről van szó. 

Az új MSI Infinite S még kisebb, még a Zotac MEK Minit is lekörözi ilyen szempontból. A dizájn itt a fekete és a piros színekre épít, egy RGB-s fénycsíkkal elöl. Ebbe a gépbe ugyanakkor csak GeForce RTX 2060 fér. Ez a modell a tervek szerint 2019 második negyedévében kerül a boltokba, 700 dolláros indulóárral. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.