Hirdetés

Kompakt laptop kis pénzből: ezt tudja az Acer Swift 1 notebookja



|

Kéne egy megbízható laptop amit bármikor bedobhatsz a táskába, de nem akarod feltörni a malacperselyt? Ne keress tovább!

Hirdetés

Imádjuk a mindenféle extrával megpakolt gamer laptopokat, de a chiphiány miatt ezekhez egyébként sem könnyű hozzájutni, ha pedig mégis sikerül, jó mélyen a zsebünkbe kell nyúlni a kasszáknál.

Azonban nem mindenkinek van szüksége egy ilyen erőműre, sőt, sok esetben előnyt jelent egy visszafogottabb gép, ha a megfelelő modellt választjuk.

Hirdetés

Az ultravékony alumíniumházba csomagolt, 14 hüvelykes Acer Swift 1 mindössze 1,3 kilót nyom, így aztán egy kisebb táskában is kényelmesen elfér, és szinte észre sem vesszük, hogy egész nap cipelnünk kell. A letisztult dizájn és a mindössze 15 mm-es vastagság ellenére nem spórolták le róla a portokat, teljesértékű HDMI-t, két USB-A-t és egy USB-C-t is kapunk, utóbbival akár tölthetjük is a gépet.

Az alacsony fogyasztású processzornak hála normál használat mellett simán dolgozhatunk vagy filmezhetünk rajta akár 12 órát is egyetlen töltéssel, de az egyszerűbb játékok futtatása sem okoz neki különösebb gondot. A billentyűzet belépő szintű laptopokhoz képest szokatlanul nagy és kényelmes, így a több órán át tartó gépelés, jegyzetelés sem megerőltető, a tapipad pedig precíz, remekül kezeli a gesztusokat.

Az Acer Swift 1 pezsgő, pink és ezüst színben is elérhető, 3 év gyártói garanciával már akár 169 ezer forintért a tiéd lehet. Egyetemisták, irodai munkát végzőknek, elérhető árú de megbízható notebookot keresőknek ideális választás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.