Hirdetés

Közeledik a Lenovo lapos és könnyű laptopja



|

A gyártó európai oldalán felbukkant egy új 14 hüvelykes laptop, a Lenovo IdeaPad 530S.

Hirdetés

A Lenovo európai weboldalán felbukkant egy új laptop, ami kereskedelmi forgalomban egyelőre nem kapható. Ez az IdeaPad 530S, amely egy 14 hüvelykes notebook, konkrétan az IdeaPad 520S frissítése. Az új modell laposabb és könnyebb az elődjénél, és a kijelző kerete is vékonyabb. 

Hirdetés

A színválaszték is bővült, és olyan opciók is akadnak, amik eddig nem voltak elérhetőek. A 14 hüvelykes IPS-panel 1920 x 1080 vagy 2560 x 1440-es felbontású lehet. CPU-nak akár nyolcadik-generációs Core i7-es modellt is választhatunk. Az integrált videokártya helyett NVIDIA MX130 és MX150 GPU is kérhető. A memória és a tárhely mennyisége 4/8/16 GB és 128/256/512 GB lehet. Adott továbbá az USB-C, USB 3.0 és HDMI portok együttese, a kártyaolvasó, a jackcsatlakozó, a Dolby-képes sztereó hangszórók, opcionálisan ujjlenyomat-olvasó. 

A laptop üzemideje maximálisan 8 óra lehet. Az elődhöz képest előrelépés a laposabb és könnyebb ház, az 1440p-s kijelző és az NVIDIA MX150-es grafika is. Sajnos konkrét árak és megjelenési dátumok egyelőre nincsenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.