Hirdetés

Középkategóriás és moduláris tápokkal újított a SilverStone



|

Teljesen moduláris kábelezést kapott a Strider Plus Bronze tápszéria, amely 550, 650 és 750 wattos modelleket kínál.

Hirdetés

A SilverStone bemutatta a legújabb, Strider Plus Bronze szériás tápegységeit, amelyek a középkategóriában indulnak, és teljesen moduláris kábelezéssel érkeznek. A tápok támogatják a legfrissebb ATX/EPS szabványokat, és mindent a kezünkbe adnak, hogy erőteljes asztali gamergépet építsünk. 

Hirdetés

Az új PSU-család 550, 650 és 750 wattos modelleket kínál, kompakt kialakítással, ami mindössze 140 milliméteres mélységet jelent. A 120 milliméteres ventilátor ráadásul csak 18 dBA-s zajt generál, miközben hűvösen tartja az alkatrészeket. A kábelek pedig laposak. 

A tápok 80 Plus Bronze hatékonysággal dolgoznak, és természetesen minden manapság megszokott védelemmel el vannak látva. Az 550 wattos változaton egy 4+4 tűs EPS és két 6+2 tűs PCIe csatlakozó van, a 650 wattos egyet és négyet kínál ezekből, míg a 750 wattos, legerősebb verzió kettőt és négyet. SATA csatlakozóból mindegyiken nyolc van, és legalább három 4 tűs Molex is akad. A konkrét vételárak azonban még nem derültek ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.