Hirdetés

Közös VR-bulit tartana az NVIDIA



|

A GTC alkalmából többfelhasználós VR-koncepciót villantott az NVIDIA: mindenki ugyanabban az élményben vehet részt.

Hirdetés

A GTC alkalmából (GPU Technology Conference) az NVIDIA bemutatta, hogyan képzeli el a virtuális valóság jövőjét, illetve jelezte azt is, hogy a cég jövőjében is fontos szerepet tölt be a kategória. 

Hirdetés

A VRWorks Audio SDK és a 360 Video SDK közzététele után egy olyan rendszert mutatott a cég, amely a VR-bulikat és a VR-alapú játékpartikat szolgálhatja ki. Persze a valóságban nagy valószínűséggel inkább üzleti területen, az oktatásban és katonai szempontból lesz ennek nagy jelentősége. 

Az NVIDIA koncepciója egy olyan rendszer, ami négy VR-headsetet képes meghajtani. Az NVIDIA négy Quadro P6000 GPU-ját használja, egy szerverben négy virtuális gépet működtetve. Erre négy HTC Vive Business Edition headset van kötve, továbbá az HTC Lightroom követőrendszere. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.