Hirdetés

Lapka jellegű PC-vel is használható a GeForce GTX 1650



|

A LattePanda Alpha 864s-nek köszönhetően már lapka PC-n is használható az NVIDIA GeForce GTX 1650.

Hirdetés

A LattePanda Alpha 864s az egyik legerősebb SBC, vagyis lapka jellegű PC. Intel Core m3-8100Y processzort, 8 GB LPDDR3-as RAM-ot és 64 GB eMMC tárhelyet kínál. Van továbbá egy PCIe x4 M.2 slotja, amin keresztül egy asztali NVIDIA GeForce GTX 1650-et is tud használni. 

Hirdetés

A konkrét grafikus vezérlő PCIe-n keresztül kapja az energiát, külön tápcsatlakozót nem igényel. Van továbbá annyi ereje, hogy a Core m3-as chippel karöltve nem találkoznak a felhasználók akadozással. A PC a videokártyával Windows és Linux rendszerekkel egyaránt használható. 

A Fossbytes annak részleteit is megvizsgálta, hogyan lehet a videokártyák telepíteni a PC-re. Mivel nincs dedikált PCIe slot, ezért az M.2 slotot kell PCIe x4-ként hasznosítani egy M.2-PCIe adapterrel, kábellel. Ezután a grafikus teljesítmény sokkal jobb lesz, mint az Intel UHD 615-ös iGPU-val. 

A LattePanda Alpha 864s a GTX 1650-nel 90 fps-t ért el a Doom 2016-ban közepes beállításon, 92 fps-t az Overwatch-ban alacsony beállításon és 70 fps-t a GTA V-ben közepesen, valamint 120 fps-t a Fortnite-ban magas beállítások mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.