Hirdetés

Csak úgy itt hagyjuk ezt a lasagna alakú PC-t, mert nem mehetünk el mellette szó nélkül



|

Ha nem csak a számítógépek, hanem az olasz tésztaételek iránt is csodálatot és soha nem csillapodó vágyat érzel, akkor ez a te PC-d.

Hirdetés

Gyönyörű pillanat, amikor a kreativitás, az étel szeretete, és a számítástechnika egyetlen csúcsműben teljesedik ki, ami nem más, mint konkrétan egy tésztaházba bújtatott PC. És igen, működik is (de beleharapni persze nem érdemes). 

Hirdetés

A nagy és hatalmas YouTube-on elérhető videó a Laplanet Arts névre hallgató csatornához köthető, és a leírás szerint az egész ötlet onnan indult, hogy a feleség poénból megjegyezte, milyen lenne egy tésztából épült PC. Erre emberünknek több sem kellett hozzá és megépítette, amiért innen is üdvözöljük, és persze csodáljuk az elhivatottságát és irigyeljük a szabadidejét. A folyamat részletesen megtekinthető a videóban: 

Hardveres részletek tekintetében érdemes tudni, hogy a "ház" tényleg lasagne-tésztából készült, az alapokat pedig egy kiszolgált Asus Transformer táblagép adja, megfosztva burkolatától, ételbe ágyazva. Annak érdekében, hogy ez az egész kompozíció valóban lasagne benyomását keltse, a paradicsomszószt és forró sajtot helyettesítő ragasztó kapott némi piros és fehér színt. A vitathatatlanul ötletes végeredmény bizonyítja, hogy van még tenni akarás ezen a Földön...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.